Incompany training interieurbeplanting

Up-to-date blijven in je vakgebied is o zo belangrijk. Lopen medewerkers tegen vragen en onderwerpen aan waar ze graag meer uitleg en tips in kunnen gebruiken?
Wij geven een training waarbij we intern, dus op je eigen locatie, specifieke onderwerpen kunnen uitlichten en verdiepen.

Inhoud van de Incompany training

De training wordt dus naar persoonlijke wensen ingevuld. Hierbij kunnen alle functies binnen jullie bedrijf aanwezig zijn. Wij komen naar UW locatie. Voordeel is o.a. dat we extra en gerichte aandacht kunnen geven aan van te voren aangegeven 2 -3 onderwerpen. Uiteraard behandelen we onderwerpen vanuit vakkennis en ondersteunen we deze met het juiste lesmateriaal.

Kosten

De kosten voor de Incompany training p.p. zijn afhankelijk ook van het aantal pers. in een groep (Min 6 pers.) en de reisafstand. Dit is in overleg.
Vervolgens is ook de datum in overleg. Via het contactformulier kan je extra info aanvragen.

“Ik heb de cursus positief ervaren, ondanks dat ik wel uit het vak kom heb ik toch weer bij geleerd. De cursus wordt op een ontspannen, relaxte en afwisselende manier gegeven, waardoor er veel blijft hangen wat er verteld wordt.

Ook de groepsdynamiek was erg leuk en leerzaam om elkaars ervaringen te horen en delen.”

Clazinus Van Stempvoort

“Hetty & Mira zijn 2 enthousiaste docenten met veel ervaring! Deze werkervaring hebben zij op een goede manier toegepast in de cursusdagen. Heb met veel plezier deze cursus mogen volgen. De combinatie tussen theorie en praktijk is goed in evenwicht. Vanuit alle invalshoeken van het werkveld worden casussen besproken en indien nodig dieper op in gegaan.

Nogmaals dank voor alle leerzame lessen!”

Esmee Tieben

“Enthousiasme, humor, liefde voor het vak, gedrevenheid en veel kennis van zaken zowel praktisch als theoretisch, dat is wat Hetty en Mira overbrengen in de cursus ‘Interieurbeplanting’. Dit alles goed gedocumenteerd in een cursusmap resulteert in het snel leren en onthouden van de lesstof. Theorie lessen gecombineerd met praktijklessen en veel ‘inzicht zaken’ en handigheidjes welke je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.”

Sjoerd Pouwels

“Ik wil jullie via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de leerzame en leuke lessen van de afgelopen maand en natuurlijk ook met het behalen van mijn Certificaat Basisopleiding Interieurbeplanting. 
De theorie en praktijk uit deze lessen kan ik nu dagelijks tijdens mijn werkzaamheden in de praktijk gaan toepassen. Hierdoor heb ik er ook een nieuwe en frisse blik op gekregen.

Veel succes voor nu en in de toekomst en ga zo door gezamenlijk!”

Tom Hofman

Meld je aan voor deze praktijkopleiding interieurbeplanting en behaal je certificaat.