Specialisatie cursus interieurbeplanting

In twee dagen helemaal opgefrist en bijgespijkerd worden in de kennis van interieurbeplanting? Volop vragen kunnen stellen en praktische tips en trucs ontvangen? Dat kan met onze tweedaagse ‘Specialisatie cursus’. Extra specialisatie binnen deze cursus zijn de onderwerpen; binnentuinen en palmen.

Inhoud van de cursus

Twee dagen op een kwekerij waarbij je veel praktische kennis opdoet van de huidige wereld van interieurbeplanting. Uitermate geschikt als je al een aantal jaren werkzaam bent in het groen en graag van de laatste
ontwikkelingen binnen dit vakgebied op de hoogte wilt blijven.

De dagen bestaan uit eerst een kennismaking en inventarisering wie, welke achtergrond heeft. Je krijgt een lesmap met onderwerpen die we gaan bespreken deze dagen. We laten veel in de praktijk zien en zullen dan ook afwisselend de kassen in gaan om ter plaatste onderwerpen te bespreken en toe te lichten.

De dagen zijn altijd inclusief een compleet verzorgde lunch. Prijs is op aanvraag.

Locatie

De cursus vindt plaats in een kwekerij. De exacte locatie zal in overleg worden afgestemd.

Datum

Data in overleg. Via het contactformulier kan je je aanmelden.

“Ik heb de cursus positief ervaren, ondanks dat ik wel uit het vak kom heb ik toch weer bij geleerd. De cursus wordt op een ontspannen, relaxte en afwisselende manier gegeven, waardoor er veel blijft hangen wat er verteld wordt.

Ook de groepsdynamiek was erg leuk en leerzaam om elkaars ervaringen te horen en delen.”

Clazinus Van Stempvoort

“Hetty & Mira zijn 2 enthousiaste docenten met veel ervaring! Deze werkervaring hebben zij op een goede manier toegepast in de cursusdagen. Heb met veel plezier deze cursus mogen volgen. De combinatie tussen theorie en praktijk is goed in evenwicht. Vanuit alle invalshoeken van het werkveld worden casussen besproken en indien nodig dieper op in gegaan.

Nogmaals dank voor alle leerzame lessen!”

Esmee Tieben

“Enthousiasme, humor, liefde voor het vak, gedrevenheid en veel kennis van zaken zowel praktisch als theoretisch, dat is wat Hetty en Mira overbrengen in de cursus ‘Interieurbeplanting’. Dit alles goed gedocumenteerd in een cursusmap resulteert in het snel leren en onthouden van de lesstof. Theorie lessen gecombineerd met praktijklessen en veel ‘inzicht zaken’ en handigheidjes welke je direct kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.”

Sjoerd Pouwels

“Ik wil jullie via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de leerzame en leuke lessen van de afgelopen maand en natuurlijk ook met het behalen van mijn Certificaat Basisopleiding Interieurbeplanting. 
De theorie en praktijk uit deze lessen kan ik nu dagelijks tijdens mijn werkzaamheden in de praktijk gaan toepassen. Hierdoor heb ik er ook een nieuwe en frisse blik op gekregen.

Veel succes voor nu en in de toekomst en ga zo door gezamenlijk!”

Tom Hofman

Meld je aan voor deze praktijkopleiding interieurbeplanting en behaal je certificaat.