Over ons

Docenten met beide ruim 25 jaar ervaring in alle facetten van dit vak. Opleidingen, incompany trainingen en begeleiding.

Hetty Mekelenkamp

Als eigenaresse van HDM Bedrijfsgroen beschikt Hetty over enorm veel praktijkervaring. Onderwerpen als planten plaatsen, verzorgen, snoeien en ook klachtgericht denken en handelen zijn dagelijkse materie voor haar. Met meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven, begeleiden en opleiden van beginnende interieurbeplanters is Hetty dé vakvrouw om de fijne kneepjes van het vak van te leren.

Helga Wagenaar

“Interieurbeplanting is een vak apart. Er komt veel meer bij kijken dan een plant ergens neerzetten en water geven plus snoeien.  De expertise die ik in de 35 jaren binnen dit mooie vak heb opgebouwd, geef ik graag door. ‘Nieuwe groene vingers’ met vakkennis worden alleen maar meer gevraagd in de toekomst.”

– In memoriam Mira Nije –

“Door te doen leert men”, was de visie van Mira. Met haar ruime (praktische) vakkennis en ervaring in alle functies binnen dit prachtige vak, heeft zij vele cursisten de vakkennis duidelijk, begrijpelijk en enthousiast over mogen brengen. Wij eren Mira voor alles wat ze voor Forza-Verde heeft betekend.